Sommer 2016

Det var jaggu lenge siden sist da jeg skrev på blogg i siste gang. (5 mnd siden)  Det har ganske skjedd mye i siste. Jeg jobber fremdeles for Kirkens bymisjon,og har jobbet der i et år. Jeg trives stort å jobbe som frivillig. 

Ja, dere fikk med seg at jeg har flyttet til Byåsen og har bodd der siden oktober 2015, og har begynte å trives og bo her. Det er ikke langt fra butikken. (Omtrent 100 meter)

Jeg bestemte meg å ta med Pusur til dyrelege i 22 april 2016, og synes at han var tynn og mistet ganske mye pels. Dyrelege bestemte seg å beholde Pusur i halv dag, og tok forskjellig prøver. De ba meg å komme tilbake i ettermiddag, og det var vondt følelser å forlate Pusur. Jeg begynte å lure på om hva var galt med ham, så dro jeg hjem til leiligheten min og ser at Pusur er ikke der. Det var veldig uvant og gledet meg stort å hente ham igjen, og tenkte a det går sikker bra med ham. I ettermiddag tok jeg bussen til dyrelege for å hente Pusur og jeg fikk en trist beskjed at han har tidlig nyresykdom, og var knust. Lurte på om det er noe som jeg har gjort noe galt. Dyrelege sa at det kan være medfødt nyresykdom, man kan ikke se det før nå og det er bedre å oppdage nå, enn det blir for sent. Nyresvikt er vondt for pus.Jeg kjøpte nyremat som er kun for nyresyk katter og kuttet ut av kattemat fra butikken. Det var ganske dyrt, men det er verdt å ha dyr. Ny time var igår (22 juli 2016) hos dyrelege. Det gikk fint og dyrelege sa at nyre hans er stabil, og har ikke blitt verre enn for 3 mnd siden. Det var godt å vite at nyremat funker.

Sommerferie min har vært en rolig ferie. Jeg har reist til Oslo og var der i 5 dager hos en venn i Vestfold. Har badet ferskvannet og det var herlig! Perfekt temperaturen. (Omtrent 18 +) Jeg har vært flink å kjøpe ny regnjakka, og det var jaggu på tiden, hehe! Den gamle blå regnjakka begynte å bli ødelagt. Den nye rosa vindtett regnjakka (Stormberg) og det har jeg kjøpt i Nordbyen kjøpesenter (Larvik). Meget fornøyd med det.

Her er et bilde av vindtett regnjakka mi​


-IselinJeanett.

 

 

Én kommentar

TineVictoria

06.08.2016 kl.13:42

Flott at innlegget ble litt aktiv her, og godt se at Pusur begynner bra og i orden med nyresykdom, kan tenke meg at det er verst beskjed, selv om det er verre sykdom enn forhold til min Tini fikk tannsykdom, det koster mye(pga operasjon) ellers ofte mat er litt dyrt når det gjelden kvalitet av dyrklinkken eller dyrbutikken enn matbutikken. :)

Klem :)

Skriv en ny kommentar

hits