Snart flyttefot

Ja, det er bekrefte at jeg har fått en bolig i Byåsen, og jeg har allerede begynt å pakke ned. Det blir jo veldig trist å forlate leiligheten etter 3 år. Hvorfor flytter jeg? Jo, fordi jeg er for gammel å bo her (Ungbo som er kun mellom 17 til 23) *Føler meg gammel*

Pusur har begynt å snuse rundt og lurer fælt om hva jeg gjøre med flytteesker og så på meg. Jeg sa at vi skal flytte til Byåsen snart på tegnspråk. Han mjauer og skjønner ikke noe av hva jeg sa til ham. Men jeg tror at han føler at det er noe på gang, ja. Ellers tror jeg at det blir spennende når vi flytter inn til en ny og større leilighet om 3 uker.

 

Her er et bilde av Pusur i løpet av denne mnd. Ganske morsom bildet, ikke sant? Det ser ut som han er ganske uskyldig og vil slå av strøm på gulvvifte)

(Det har han gjort for lenge siden da han var en kattunge.. Internett ble slått av, og jeg satt foran pcen imens det skjedde. Plustelig fikk jeg ikke internett, og lurer fælt om hva skjedde. Prøvd å restarte pcen og alt. Etterpå oppdaget jeg at Pusur har slått av internett, så skru jeg på internett og så stygg blikk til Pusur, og han satt der og så uskyldig ut. Akkurat som denne bildet)

             (Foto: Emmeli Bye)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits