Opp tur!

Heisann!

 

Oisann, det var lenge side sist da jeg var inne her på blogg og skrive noe innlegg. Jeg har hatt bare litt travelt nå for tiden, for at jeg har nemlig fått et sted å gå til i to ganger i uka. Arbeidstrening for folk som har ikke vært ute på jobb i en evig. Det føles godt å jobbe litt med ting og tenker på andre ting. Altså, da jeg hadde ikke noe døgnrymte, og vandre bare hjemme i leiligheten min og tenkte mye på fortiden. Turde nesten ikke å gå ute iblant folk, for at jeg vet at jeg får spørsmål fra folk. "Hva jobber du med?" og "Går du på skolen?"  og mye mer. Disse spørsmål får meg å føle meg skam for at jeg har ikke noe å fortelle om.

Akkurat nå for tiden jobber jeg med kabel. Overraske? Hehe, det var jeg også da jeg oppdaget at jeg har interesserte i flere ting enn helsesosialfag-greia som jeg har alltid vært interesserte side jeg gikk i 7 klasse.

Ellers det går bra med meg akkurat nå for tiden, spesielt etter en venn har gått bort for omtrent 7 mnd siden.

 

-IselinJeanett-

Én kommentar

27.11.2014 kl.11:37

Godt å høre noe ifra deg:)

<3<3

Lisa

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

23, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits