Trenger å lufte hjertet mitt litt..

Ja.. Jeg trenger å lufte hjertet mitt litt.. Etter å ha hørt at noen trodde at jeg bor ikke i Trøndelag.. Men, WHATEVER.. Da jeg fikk vite det, ble jeg litt frusterte.. Jeg er jo her i Trøndelag, og har flyttet tilbake etter 2 år i Andebu. Selv om jeg har ny typen, og det betyr ikke at jeg bor i Oslo eller andre plass. Har nevnte i flere ganger at jeg bor i en leilighet på Tiller, som er ikke så langt unna fra City Syd. Jeg tror ikke at noen fulgte med eller bryr seg. Kanskje noen av dere tenker at jeg er a-sosial og er nesten aldri ute/sjelden pålogget på Facebook..  *Sukk..*

Jeg tør nesten ikke å ha kontakt med folk ,fordi jeg føler at jeg mangler selvtillit og ser mer og mer tydelig om hvem bryr seg om meg. Så jeg blir mer og mer usikker.. Jeg savner gamle livet, hvor jeg var lykkelig og var mye ute med venner da jeg var yngre.. Selv om jeg innser ikke i denne gang. Å bruke flytende tegnspråk er stort savn. Savner å dra til hvorsomhelst med venner (Fest, kino, shopping, turer, filmkveld, etc) for å gjøre noe sammen.

Å få meg ut er ikke så vanskelig.. F.eks.. Du kan si "Hei! Jeg og venner skal til kino i morra kveld, og lurer på om du har lyst å bli med?" eller hva som helst.. Da kommer jeg til å bli glad, og tar et skritt videre i livet mitt. Jeg vil gjerne ta en skritt videre, men er redd å spørre folk om hjelp.

 

Jeg tror at det er alt som jeg ville skrive om akkurat nå.

 

-IselinJeanett-


             Pusur og meg i mars 2013

Ingen kommentarer

06.03.2014 kl.20:37

Iselin æ håper at noen av de gamle vennene dine stiller opp for deg no når du trenger dem.Syns du er kommet godt på vei når du skriver at du savner vennene dine. Det har vært en lang vei å gå for dæ.Så æ oppfordrer dere som er de virkelige vennene til Iselin til å ta kontakt med henne . Hun blir utrolig glad for det.

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

23, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits