A long time agian..

I siste har jeg ikke vært flink å blogge, for at jeg følte at jeg har ikke noe i hjerte. Pusur er 9 mnd gammel, og kastrering. Han var på Byåsen dyrehospital, og var der før kl 12 til 16-17 tida. Da var han ferdig, hentet jeg og familien min ham og kjørte hjem til leiligheten min. Pusur var neddopet, og virket som en livløs katt. Men jeg fulgte godt med at han pustet, og det gjort han hele tiden. Neste dagen, var han seg selv igjen. Sprang rundt og lekte akkurat som før. Kattebag som han brukt side han kom hit da han var liten, og det måtte jeg kastet. Pga han hadde ikke kontroll i blæra etter kastrering.. Gjett om det stinker av katteurin, og jeg ble kvalm av luktet.

 

I 11 mai dro jeg til City Syd for å kjøpe en ny katteburet (Transportburet) og det var tilbud der. Kun 149 kr. Heldigvis har jeg en gavekort som jeg fikk i jula, tror jeg.. Så, det blir gratis for meg, hehe! Det trenger jeg virkelig..

Nå har jeg tenkt så godt om jeg tør å sette bilder ut av Pusur her på bloggen. Med copyright, selvsagt.

 

Hva synes dere om bildet som jeg satt ut på bloggen?

 

-IselinJeanett- 

 
 

Én kommentar

13.05.2013 kl.10:42

fine pusur, blir mere og mere lik den rampete pusur i tegneserien og på film.

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

22, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits