Tiden flyyyyyyyyyyr.........

Ja, det er 8 dager side sist da jeg skrevet noe på bloggen. Hadde ikke noe å skrive om i siste. I den 5 februar hadde jeg blitt 22. En år eldre. Jeg husker da jeg var mye yngre, ihvertfall under 18år, jeg gledet meg så sinnsykt til å bli 18 og få friheten og bestemmer alt selv. Nå er jeg 22år, og skulle ønske at jeg kunne skru tiden tilbake, da jeg var under 18, for at jeg slipper å betale alle regninger min. (Hehehe!)

Om 4 dager skal jeg til møte sammen med Nav, fastlegen og andre viktig person. Grue meg litt. Jeg vet ikke hvorfor... Det går sikker bra. Jeg håper at det blir ikke så lang møte, da blir jeg fort utslitt.. Jeg merker jo at jeg savner litt å gjøre noe om dagen for at jeg har vært sykemeldt i veldig lang tid..

Tiden går veldig fort må jeg si.. For at lillebroren min har blitt så stor.. Han er nesten like høyt som meg, og han er bare 14! Føler meg så gammel. (Hehehe!) Forresten, han skal konfirmere seg i mai 2013. Det er rart å tenke på det. Synes ikke at det er så lenge side da jeg så lillebroren min, da han var nyfødt. Konfirmasjonen min var bare noen år side.. (7 år side!) Utrolig at tiden løper veldig fort, slik jeg klarer nesten ikke å henge på.

Hmm.. Hva skal jeg gjøre i helga? Mange venner drar til Stavanger, på grunn av Døvemesterskap for fotball. Jeg savner å være med på Døvemesterskap for å ta mange fine bilder på fotballbanen. Neste gang burde jeg bli med. (Spørs om lommeboka mi gir meg lov) Ellers, blir jeg hjemme i leiligheten min og slappe av. Sitter foran pcen og spille litt.. *Facebook gamer* 

 

 

 

Q: Skal dere være med på DM i Stavanger? (Døvemesterskap)


 


 

-IselinJeanett-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

22, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits