På tiden.

Ja.. Dere lurer sikker på om hva jeg mener egentlig om det. Jeg har ikke snakket med psykologen min i nesten 1 mnd, og ble rastløst. Oppdager ikke før igår natt at jeg har time i dag, den torsdagen.
Flaks! Fikk 1 og en halv hos henne, og det var veldig godt å snakke ut om ditt og datt.. Særlig i den 12 februar, da skal jeg ha møte med Nav, fastlegen og andre viktig person i gruppa. Grue meg bittelitt til den dagen, for å diskutere om kompliserte saker i livet mitt. Arbeid. Leiligheten. Økonomi. Skolegang.Psykisk helse. Og mye flere.. Jeg har roet meg ned etter å snakke med psykologen om ting og tang som skal skje i fremover..

Kanskje noen av dere merker at jeg begynner å skrive i nesten hver dag.. Jeg tenker at kanskje det er en del av meg som er bra å skrive litt.  Hva skal jeg skrve mer om..?

Ang bilder på bloggen, og jeg er fortsatt redd å bli frastjålet bilder som jeg tok selv. Jeg aner ikke om hvorfor.. Hadde jo satt ut bilder i gammel blogspot mitt for lenge side. Hmm.. Kanskje jeg trenger tiden til å tenke gjennom å sette ut bilder på bloggen. Tilegg, jeg tenker svært ofte om hvordan folk kan stjele bilder, selv om jeg kan skrive bloggnavnet på bilder, såkalt "copyright" Men jeg tenke på de andre som er dum som kan redigere bilder eller ta skjermdump (Om noen har satt "sperre venstreklikk") Jaja, jeg vet at jeg er rar som tenke slik.. Kanskje, det går over etterhvert, at jeg ikke bryr meg så mye om det.

 

 

Q: Har dere noe forslag som jeg kan skrive noe om? (Jeg vet at noen av dere ville at jeg skulle skrive om kjæresten min, Magnar. Akkurat nå ønsker jeg ikke å skrive om hvordan vi traff, og ting + tang.. Ikke akkurat nå da. Kanskje i en annen dag som passer best)

 

 


 

 

-IselinJeanett-

2 kommentarer

31.01.2013 kl.23:07

Kan skriv litt om din hobby? Eller 20 ting som du hater? Og elsker? Det er litt arti å lese :)

<3 lisa

Iselin Jeanett

01.02.2013 kl.15:07

Lisa: Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits