Innkjøpt

Års første innkjøpt.. Noen er kanskje overraske, fordi de vet at jeg er ikke så glad å gå på klærbutikken. Jeg synes at klærbutikken er utrolig kjedelig, og for mye "nye klær duft" som "kvele" pusting min. Så, det tar kun maks 5 minutter å være der inne. Hihi! Jeg elsker Hello Kitty sokker (Nei, ikke andre enn sokker)

Jeg har kjøpt 2 pk av Hello Kitty sokker, + 4 nye BH (Rabatt der på H&M) 30 kr eller 50 kr for andre forskjellige BH på tilbud. Så jeg er meget kresen når det gjelder pris, hihi! Jeg kjøpe bare for 100 kr eller 50 kr. Mer enn 100 kr tåler jeg ikke.. Hehe! (Ja, jeg vet at jeg er meget rar)

Nå fortjener jeg en klapp på skulderen for jeg er flink i dag for å skjerpe meg og kjøpe klærsom jeg trenger (Brukt gavekort som jeg fikk i jula 2012)

 

Q: Hvilke klærbutikken liker dere best? Er dere kresen når det gjelder pris på klærbutikken?

 


 

-IselinJeanett-

 

 

4 kommentarer

29.01.2013 kl.19:59

heheh. ja et virkelig klapp på skulderen fortjener du ja. du har nok aldri likt å gå i klæbutikker nei.no har du vært kjempeflink må æ si. hihihi

Iselin Jeanett

29.01.2013 kl.20:02

Anonym: Hehe, sant nok. Du kjenner meg så meget godt :)

Tine Victoria

29.01.2013 kl.21:49

av og til må bare gjør og får det over når du trengs, så lett å innom og kjøp når har vet hva skal har som er bedre enn gå rundt og se pluss prøve i flere time :)

skjønte ikke selv at jeg var så glad i shopping før, men nå, shopping jeg sjelden, men ta gjerne tur dit av og til når jeg trengs noe. :)

Har ingen spesiell hvilken best av klærbutikk, liker ofte innom på HM, Cubus, VeroModa, Only, Bikbok som er mer vanlig for meg å innom! :)

HEllo Kitty elsker jeg også, spesiell sokker har jeg også!

Gjett om pris, kjøper jeg alltid maks 500kr, men mer enn det bare hvis det er NØDT å har men sjelden jeg kjøper noe som er over 500kr! :)

Iselin Jeanett

30.01.2013 kl.00:16

Tine Victoria: Awesome!

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits