Lysblå!

Jeg har hatt en spørsmålsrunde til venner på Facebook og lurer på om hvilke farger passer det best med rosa bakgrunn. Fikk noen tips fra andre. Jeg tenkte på at kanskje lysblå passer best, fordi jeg elsker BLÅ . Liker også flere farger, men tenkte på at det passer best lysblå med rosa bakgrunn. Jeg er ikke så flink å lage header, men takk om dere ville tipse meg om hvordan man å lage header selv. Jeg føler ikke for å sende et bilde til en, som de kan ordne en header til meg. Det føles litt feil for meg, fordi jeg synes at det er best for meg å prøve og lære å header selv. Som dere ser at jeg setter aldri bilder på bloggen, for at jeg er altfor redd at andre skulle stjele bilder min, selv om jeg kan skrive "Copyright" Men uansett, det er ikke 100% trygg, så jeg valgt å ikke sette ut bilder som er mine på bloggen min. Kanskje, jeg kan sette ut bilder av andre ting, som er ikke mennesker på bilder. Jeg vet ikke hvorfor at jeg er sånn, men føler at det er bedre enn å ha bilder av mennesker på bloggen min. Jaja, noen liker å sette ut bilder på bloggen av seg selv, og familie + venner. Men det gjør jeg ikke. Mennesker er forskjellige, ikke sant?

 

Spørsmål til dere: Pleier dere å sette ut bilder av deg selv, eller venner + familie på bloggen? Er dere ikke redd for å bli frastjålet?

 

-IselinJeanett-

4 kommentarer

charl8sverden

15.01.2013 kl.21:36

Legger jeg ut bilder så legger jeg som regel en tekst over hele bildet :) Det står da som regel Charl8sverden.blogg.no :) Skal begynne med det igjen :)

Thea

30.01.2013 kl.16:39

Hei :) hvis du vil ha fint design på blogg så kan jeg hjelp deg ;)

Iselin Jeanett

30.01.2013 kl.17:06

Thea: Takk for det :)

Thea Cicilie Klemmetsrud

06.02.2013 kl.21:12

bare si fra hvis du vil gjerne ha eller når.. så snakker med meg på facebook.. :P

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

22, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits