Ny header og bakgrunn

Her satt jeg og tenkte på at jeg skulle gjøre noe med bloggen min. Vanligvis tenkte jeg "Nei, akkurat i dag orker jeg ikke....I en annen gang kan jeg gjøre"  Det tok tiden til å sparke meg sjøl i ræva for å skrive litt. Litt er bedre enn ingenting. Satt her omtrent 1. time for å redigere bakgrunn og alt på bloggen min. Nå er jeg storfornøyd med det. Hva synes dere? Burde jeg ordne noe mer? (Ja, jeg vet at jeg skriver for lite her på bloggen akkurat nå for tiden) Noen tips om Photoshop? Har Google litt rundt, og gadd ikke å undersøke om det er bra eller ikke.

Nå skal jeg fortelle litt om hvordan var juleaften og nyttårsaften. Jeg, Magnar og Pusur (Magnar er kjæresten min) var hjemme hos foreldrene mine på juleaften, og det har vi alltid gjort. Tradisjonen. RIbbe og lutefisk til julemiddagen. Pusur og ILO lekte masse sammen. ILO er en svart hannkatt på 12 år (Snart 13 i april) Bikkja vårt, Pablo synes at det var spennende å hilse på Pusur. En kattunge med full liv blir det aldri ro i huset, nei. Hehe..

Alle julegaver er jeg svært fornøyd med, og kan ikke klage på det. Ikke for mange, eller for lite. Sånn passe for en 21åringer, man ikke trenger å ha mange ting, for at vi har alt. Jeg hadde kost meg så masse sammen med familien min og Magnar. Lillebroren min på 20, og han kjørte oss hjem (Ja, han har fått lappen for en stund side) *STOLT* 

Noen dager før nyttårsaften, dro jeg og Magnar til Hedmark hos et par. Pusur fikk lov til å overnatt hos besteforeldrene sine (Foreldrene mine, hehe) Side han trives der så særlig godt, så han slipper å reise langt og utrygg på en fremmed plass, derfor tenkte jeg at det er best for ham å bli hjemme hos foreldrene mine. På nyttårsaften, kjøpte jeg kun 4 boks Cider for å begrense meg selv, fordi jeg går med medisinen. Det gikk veldig greit, og det var mye sosial der, og brukt mye tiden foran iPaden + pcen for å spille. Nyttårsaften middag var elgkjøtt, og noen ekstra. Sinnsykt kjempe godt.. Og, har smakt gløgg med vin. Jeg var skeptisk på det, for at jeg har aldri likt å drikke vinen. Akkurat den gløgg med vinen smakte ikke så ille. Jeg fikk hilst noen nye fjes på nyttårsaften. Alltid koselig å hilse på nye fjes.

 

Nå tror jeg at det er nok for i dag. Neste innlegg kommer når jeg har lyst til å skrive noe.

 

-IselinJeanett-

Én kommentar

Tine Victoria

09.01.2013 kl.20:18

Flott redigert har du gjort med bloggen ditt, og synes det blå farge er for sterk på rosa farge men uansett tøff! ;)

godt å se det er liv enda hos deg, og at du har flott, å fått deg en fyr, og håper alt vel med deg, lenge hørte fra deg, og håper vi får treffer igjen, det er utrolig lenge siden siste jeg ser deg og hørte fra deg! :)

Tenker på deg, og ønsker deg alt godt med deg!

Klem fra barndomsvenninne, TineVictoria! :)

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits