18 + 19 + 20 september = Slitsomt!


 

18 september

Denne dagen var jeg toppform om morgen.. Ettermiddag fikk jeg kraftig magesmerte, og mistenkte om jeg får mensen, men nei. Smerte varer fra ettermiddag til kveld. Jeg var så sliten etter å tåle smerte, og har sagt ifra til sykepleier på DPS, og hun sa at jeg bør vente til neste dagen for å se hvordan det går, om det går over eller ikke. Smerte har forsvant, da jeg har lagt meg. I midt om natta, fikk jeg magesmerte igjen.. Jeg ble så irriterte, og gikk til nattvakt for å varsel. Nattvakt kunne ikke gjøre noe enn å vente til neste dagen, og jeg ble så sliten av å ha det vondt i magen. Gikk tilbake til rommet mitt og lagt meg. Smerte har forsvant.. Tenkte på at jeg håper at jeg får ikke smerte tilbake i neste dagen.

 

19 september

Jeg sto opp i tidlig etter vekking av personal, ca 10 tida. Gikk til medisinrom og tar medisin som vanlig, og tilbake til rommet mitt igjen etter medisin. Så, fikk jeg magesmerte igjen. Jeg fikk nok av å være tålemodigheten. Gikk og varsel til kontaktperson min, og hun sa at legen skal komme og se på meg kl 12 tida. Smerte var opp-ned, og noen ganger har jeg såå vondt, og noen ganger bare litt vondt. Kl var 12 tida var endelig lege kommet, og undersøkte meg. Han mistenkte at jeg har blindtarm betennelse eller gravid. Jeg sa at jeg ikke tror at jeg er gravid, for at jeg har ikke hatt ubeskytte samleie i over 1 mnd. Legen vil sjekke uansett. Graviditetstest ble tatt, og fikk negative som forventet.. Jeg er ikke overraske over det. Så sa legen at jeg må til St.Olav, og jeg sa at jeg ikke gidder, fordi det er ikke så lenge side da jeg var innlagt på sykehuset pga infeksjon, og orker ikke å være der. Fra 26 august til 1 september. Men var nødt til å dra dit for å undersøke mer. Jeg hørte på legen og dro til St.Olav med taxi (Gratis, pga bor på distriktspsykiatrisk senter) Hadde en personal med seg som fulgte meg dit. Da var jeg fremme på St.Olav, og ble undersøkte. Blodprøver, blodtrykk, etc.. Så etterpå ble jeg undersøkte av en mannlig lege, og han kjente på magen min for å se om det er noe sted som jeg har vondt. Rundt magen var verst. Så, jeg ble sendt til ultralyd for å sjekke for sikkerhets skyld. Ingen var feilen med magen min.

 

20 september

I neste morgen, ble jeg sendt til gynekolog for å være sikker på at det er ikke noe feilen med livmor min. Ingen var feilen med det, heller. Alt i orden. Hvorfor fikk jeg smerte i magen, jo det er fordi at jeg fikk eggløsninger.. Kvinnelig lege sa at det er normal fordi jeg er ung, og det er hele normal at det er forskjellige periode om jeg får litt vondt, eller veldig vondt i magen.. Jeg var så glad at det er ikke noe feilen med magen min, da slipper jeg å ta operasjon.I ettermiddag, begynner jeg å bli utålemodighet, og ville dra til DPS, og var lei å være på sykesenga og glo på tv uten å gjøre noe. Hadde fingerhekling i kveld før. Kl var 18 tida, fikk jeg beskjed at legen skal komme og ordne utskrivelse. Jeg gledet meg så mye til å komme tilbake til Tiller. Taxi kom kl 18:30, og taximannen var litt treg.. Han sto og pratet med en mannlig sykepleier, og jeg lurer fælt om hva de snakket om. Noe som er unødvendig, eller.. Skulle ønske at jeg er proff til å lese på leppene, da forstår jeg alt om hva de sier. Jaja.. Taximannen var endelig ferdig med å prate med mannlig sykepleier. Satt meg på taxi, og ble kjørt til Tiller. Det var såå god å være tilbake. Samme kveld, dro jeg til TTK (Trondheim Tegnspråk Klubb) for å være sosial der. Det var godt å være der og være sosial. 23 tida dro jeg tilbake til DPS. Fikk nattmedisin og dro til rommet mitt og lagt meg. Å, det var godt å ligge på senga som er bedre enn sykesenga på St.Olav.

 


 

- Iselin Jeanett-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits