Første natt på DPS


 

Første natt på DPS gikk nokså bra.. For jeg våknet ofte gjennom natt selvom jeg har fått sovemedisin. Kanskje, det er en uvant å sove i et ny sted for meg enn å sove på senga i Østmarka som jeg er vant med i 11 dager. I dag var det veldig tungt å stå opp, og er svært trøtt. Har gått og tatt medisin om morgen. Har ikke matlyst, følte at jeg er mett hele tiden. Kanskje jeg blir sulten senere i ettermiddag? Igår har jeg valgte hvilke 1 av 2 av middag vil jeg ha. Hønsefrikasse har jeg valgt.. Nå forventer jeg at det smaker godt. Regner på det er best å spise hjemmelagt hønsefrikassa hos foreldrene mine. Hva skal jeg gjøre i dag? Jo, i dag skal jeg til fysioterapi kl 13. Grue meg litt til å være der, fordi jeg har aldri vært med på fysioterapi. Vi får vente og se om hva skjer der. Etter fysioterapi, skal jeg ha en samtale med personall som vi hadde avtalt dagen før. I kveld får jeg kanskje besøk av familien min. Har ikke sett dem på lenger.. Siste gang, så jeg pappa og lillebroren min da jeg lå på sykehuset, pga infeksjon. Mellom 26 august til 1 september. Moren har jeg ikke sett side 26 august.. Jeg gleder meg til å se henne igjen.

Det blir en rolig dag i dag på DPS. Rommet er jeg fornøyd med. Egen rom med badet. Takk for Gud for at jeg slipper å dele rom + badet med fremmed. Har heldigvis internett her også, så jeg kunne bruke tiden min å skrive på bloggen min om hvordan dagen min har vært. Skal ihverfall ikke skrive i hver eneste dag. Bare disse dager som skje noe nytt, eller noe..

Igår var jeg opptatt i nesten hele dagen. Jeg lå og sovnet lenger til kl 10, og ble vekket av en av ansatt. Ikke fått medisin i denne morgen, og ikke frokost/lunsj heller. Det var greit for meg, fordi jeg var ikke sulten. (Vel.. Jeg blir nesten aldri sulten) Dro til Tiller DPS med stor taxi, og jeg lurte på om hvorfor får jeg en stor taxi, ikke en vanlig liten taxi som jeg er vant med.. Jaja, det spiller ikke noe rolle..  Da jeg var fremme, satt jeg og vente på noen som skulle hente meg. En mannlig sykepleier kom og hentet meg. Hadde en lang samtale med ham + en kvinnelig psykologen (Ikke min fast psykologen). Det var nokså mye informasjon med engang. Etter samtale, spiste jeg litt middagen, så dro jeg til City Syd for å møte venner. Jeg hadde egentlig en greit kveld så lang..


 

-Iselin Jeanett-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits