:(


 

 

Ja.. Dere leser riktig.. Det ble slutt mellom oss 2.. Jeg blir veldig trist, og har egentlig ikke lyst å gjøre det slut, men måtte det for psykisk helse sin skyld.

Dan Robin er verdens beste gutten som jeg vet om. Jeg er fortsatt kjempe glad i ham. Det blir trist at det ble sånn.. Du vet det godt, Dan Robin.

Nå skal jeg fokusere godt og jobber mye med meg selv + bruker tiden så godt..  For å bli kvitt med uvanen min som ble ødelagt for lenge side med forrige x'en min og jeg skal bli bedre. Jeg har alltid vært så usikker, og er ikke vant å bestemme noe selv, rett og slett.. Sliter mye å bestemme selv om hva jeg vil egentlig. Tar ofte hensyn for andre, men tenker svært sjelden på meg selv. Det er på tiden at jeg må tenke på meg selv og bli bedre. Plaget mye med dårlig samvittigheten min. Slik kan jeg ikke leve med.

Selv om Dan Robin har forsøkte å hjelpe meg så godt han kan. Jeg føler at det er best at det blir slutt mellom oss, slik jeg får fokusere bedre med meg selv. Kanskje vi finner hverandre tilbake i en dag? Hvem vet? Men er glad at jeg og han kan være venner. Det er bedre å være venner enn å være uvenn etter bruddet. 

 

 


 

Nå skal jeg skrive i nesten hver dag om hva jeg gjøre her på Østmarka. Akkurat i dag, skulle jeg ha en samtale med lege, Lege kom ikke. Så, jeg vet at jeg skal ha en legesamtale med tolk i morgen også. Jeg håper at jeg får en forklaring om hvorfor lege kom ikke i dag, som planlagt. Jaja.. Bra for lege at jeg har stor tålemodigheten, og blir ikke stressa av det..

Jeg er nokså lei av å være her, egentlig.. Har vært her i 10 dager + 6 dager på St.Olav, pga infekasjon.. 16 dager uten å være hjemme i leiligheten min. Men jeg får vel å holde ut, og er glad at internett fins. Da kunne jeg bruke tiden på bloggen min og dataspill for å "glemme" tanker min. Og få tiden å gå..

 


2 kommentarer

11.09.2012 kl.17:03

Mamma er enig at du trenger tid for deg selv.Du trenger ikke noe exstra belastning no.Trur de fleste som bryr seg om deg syns det også.Vi vil ha den samme jenta vår tilbake men ei sterkere Iselin og ei som ikke lar andre styre livet sitt.Husk Iselin at fam din er utrulig glade i dæ.

Britt Anita Engelsjord

11.09.2012 kl.21:29

Du er tøff, Iselin.:) Klem fra Britt. Glad ideg :)

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits