En rolig dag..

I forrige innlegg skrevet jeg at jeg skulle ha et møte med dem. Det gikk fint. Oppdaget at jeg har UVI (Urinveisinfeksjon) Når jeg fikk vite det, tenkte jeg at det blir aldri ferdig med infeksjon og ekkelt medisin som smakte forferdelig.. Jaja, det er ufarlig å ha det, og har jo medisin mot det (Heldigvis). Jeg kan ikke klage over plaget mitt når det fins medisin mot det, og ikke minst mange flinke sykepleier. 

Akkurat nå sitter jeg og skrive litt på bloggen før jeg setter i gang med dataspill + chatting på nett. 

 


2 siste netter har jeg drømt veldig rart.

Første natt har jeg drømt om en viss person forfulgte meg hele tida og var svært kosesyk.. Han satt veldig nær meg og koste med meg imens familien og kjæresten min så på. De så ut som de bryr seg svært lite.. Drømt også at jeg fikk voldsomt blødning i panne, og det stopper ikke når jeg forsøkte å presse hånda min mot panne for å stoppe blødning (Ja, jeg har lest førstehjelp fra før, hihi.. Vet at jeg skal ha noe tøy som skal egentlig presse det med. Men takk for Gud at det var bare en drøm!). Jeg ramlet og så moren min i øyet. Hun sa "Datteren min!" før jeg våknet fra forferdelig drømt. Jeg er glad at det er ikke sant, og synes at det var svært skummelt å drømme om å dø av blødning.

Andre natt har jeg drømt om en slags festival.. Det tar kun 5 - 10 minutter å gå fra Trondheim til Oslo gjennom tunnelen uten å bruke kjøretøy (Merkelig!) Jeg så familien min som var der, og andre venner også. Og maaaange ukjent, og få kjent fjes fra festival i Oslo som jeg har vært nylig for 2 uker side.. Moren min var med på scene for å danse sammen med mange andre halvnakne mennesker. Hehe.. Er sjeleglad at det er bare en drøm, ikke på virkeligheten..

 

 


I helga kommer til å bli svært rolig.. Mange av venner min har sikker dratt til Oslo på grunn av Døvemesterskap for fotball. Jeg heier på Trondheim Damelaget som vanlig, og har troa på dem. Heier ikke noen Herrelaget, dessverre.. Hehe...  Jeg håper at dere får en knallfin helg!

 

God helg!


- Iselin Jeanett -

Én kommentar

07.09.2012 kl.21:06

heheheh. godt at d var en drøm da iselin.tenk vis moren din danset naken. huff. tenker mye på deg. bli snart frisk da min kjære datter. glad i dæ.

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits