Sommer er over


 

Ja, høsten har kommet. Her sitter jeg godt på en stol og skrive bloggen til mine kjære lesere. Jeg fikk mange tilbakemelding fra andre om bloggen min om hva de synes om bloggen min. De synes at det var tøft gjort for å hjelpe andre jenter i slike situasjonen. En person som har fortalt at hun har opplevd akkurat som meg for mange år side og overlever nå, og har det bra. Jeg ble overrasket, at det er virkelig noen har opplevde akkurat som meg. Vet at det fins maaaange jenter som ikke har brutt forholdet, når de ikke har det bra i livet sitt. INGEN jenter fortjener slik! Det fins også noen som var ikke snill mot andre mennesker. Uansett kjønn og alder. De som ilder fortjener ikke å leve sånn. Etter min egen erfaringen bør du/dere som har det vondt under forholdet uten andre vet det, TA KONTAKT med jentevakta.com eller legevakt. De sier ikke noe videre til andre, uansett hvem. Selv om du/dere er under 18, eller over 18. Viktig at du/dere har kommet seg til sikkerhet. Den livet som du/dere vil leve. Ingen som ville leve et vond liv i mange år. Hvis du/dere er usikker, da kan du bare ta kontakt med meg. Jeg hjelper deg/dere gjerne! Det spiller ikke noe rolle om du/dere er en gutt eller ei jente. Uansett alder. Jeg fortelle ikke videre til andre, og det er jo selvsagt unødvendig å fortelle andre som ikke trenger vite det om du tviler på det. Det forstår jeg så godt, bare ta kontakt med noen som du/dere stoler på. Fastlege, legevakt, psykologen, og alle som jobber på helsevesenet. Til med helsesøster også.. Jeg forstår at det er meget vanskelig å forlate den person som du/dere elsker, men det er viktig å søke etter hjelp. Bare tenker på om du/dere vil leve slik i resten av livet. Å prøve og bli gravid eller gifte seg er aldri bra løsning for min egen mening.. Alle trenger hjelp en gang i livet. Om jeg klarer det, da klarer DU/DERE også! 

E - post min er Nilesibb@hotmail.com


Nå skal jeg skrive om andre ting enn den saken som jeg brenner for. Vold.


Det har skjedd mye i sist, som hindret meg til å bruke mye pcen. Jeg var på festival i Oslo sammen med andre bekjent (Bare hørende som var der) Jeg fikk dessverre feber etterhvert etter helg er over (24 til 26 august) Tromme i hodet fortsatt og fortsatt da jeg kom hjem fra Oslo. Følte at jeg var veldig varm og slapp. Orker ikke å spise og drikke. Klarer ikke å svelge, for at det gjøre så vondt å svelge.

Det ble tur på legevakt (igjen) Forrige gang var ikke så lenge side. Kanskje 1-2 uker før, da jeg hadde øyesmerte. Lege på legevakt sa at alt er i orden med øyene mine og skal ordne en time hos øyelege selv. Da jeg kom på legevakt, da var moren min med i en stund før Dan Robin (Kjæresten min) kom. Moren måtte dra hjem, for at hun var syk selv også. Ventetid var ikke så lang tid som sist. Sist gang, måtte jeg sitter og vente i over 2 timer. Det var på tiden at jeg får mindre ventetid i denne gang, og sykepleier ta meg imot, og tok CRP prøve + måling av feber + en q-tips som stikke litt ned i halsen min for å sjekke om det er noe bakterie der eller noe. Sykepleier sa at jeg hadde 40,2 i feber, og jeg ble satt ut. Det var ikke så rart at jeg følte meg så merkelig, for at det er lenge side sist da jeg fikk feber. Flere år side, kanskje? Eller sist gang var i desember da jeg fikk migrene. Hmm.. Tilbake til saken.. Det var tydeligvis høyt CRP + mye bakterie i halsen min. Etterpå var jeg inne hos lege på legevakt, og det er jeg ikke fornøyd med ham. Det høres ut som han hadde dårlig dagen og sur. Jeg ville innlegge meg inn for at jeg ikke klarer spise og drikke på 2-4 dager pga grusomt smerte. Han fortalt at jeg har veldig høyt CRP (Merkelig at han ikke nevnte tall) Han skrevet ut medisin som jeg skulle ha. Antibiotika. Problem er antibiotika som er tablett, ikke flytende væske som gi meg mindre vondt å svelge. Jeg nektet og ville innlegge meg inn pga Tromme i hodet fortsatt hele tiden uten smerte. Føles som et støt spre seg i begge armene mine. Han sa ingenting om det. Bare om halsen min. Utrolig irriterte!. Litt senere, ga han opp og sendt meg til kvinnelig lege for sykehuset. Jeg fortalt om plaget mitt. Hun lyttet meg og så at jeg trengte virkelig antibiotika som sette nål inn på hånda min og få undersøke om hvorfor jeg har tromme i hodet og støt i begge armene mine. Da var jeg innlagt, og det var godt å være ferdig med lege på legevakt, som jeg ble så sliten av det. Er glad at jeg ikke ga opp. Jeg er egentlig den person som trekker meg alltid og ga opp så veldig lett. Akkurat i denne gang, kunne jeg ikke gir opp pga tromme i hodet mitt plaget meg så veldig til jeg blir nesten gal av det.

Det ble mange blodprøver på meg, ja.. Sykepleier/lege kom inn og sjekke meg, så ut igjen. Diskuterte om hva var feilen. Etterhvert, oppdaget de at jeg har herpes. (Sår i munnen. En virus) Fått masse smertestillhet, slik jeg kunne spise og drikke litt. Det hjalp ikke så mye, og jeg hater den smertestillhet gel som smakte forferdelig. Skulle ønske at jeg kunne be om sterk morfin, men jeg vet at jeg ikke får den, fordi jeg har ikke sååå vondt. Fikk ihverfall noen tablett som innholder morfin. Å gud.. Jeg hater å svelge medisin.. Alt som handler om å svelge, det hater jeg..! Spiste og drikke særlig ikke mye. En sykepleier ble så bekrymret, og jeg orker nesten ingenting. Ville bare ligge på senga og sovnet hele tida. Lege har bestemt seg om jeg kunne sendt til Østmarka, psykisk helsevern for å hjelpe meg å spise/drikke bedre igjen. Jeg har ikke sagt nei til det, og jeg ønsker å få hjelp av det. Var på St.Olav i 1 uke, så til Østmarka. Jeg er fremdeles her og fikk masse hjelp, og skal ha møte med lege + psykologen på fredagen, og jeg håper at jeg får en god nyhet at jeg kunne få tett oppfølging, når det gjelder kosthold. Mistet jo mye matlysten. Jeg vil bli bedre, akkurat som før. Nemlig, å ha matlyst.

Nå skal jeg logg av bloggen og sjekke mailen, etter det skal jeg slappe av og spille litt dataspill for å ha tenkepause akkurat nå for tiden.


 

- Iselin Jeanettt -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits