Et år har gått..

Tingene mine som jeg har ikke sett på et år

Nå har jeg og foreldrene mine kjørt fra Tr.heim til Andebu for å hente resten av tingene mine. Det var godt å tenke på at alt er ferdig å ordne, da slipper jeg å tenke på at jeg må reise dit for å hente dem. Noen tingene mine minner meg selvsagt om x'en, dem kaster jeg bare. Eller gir det bort til de som trenger det. Klær som jeg har aldri brukt, og kan ikke forstå om hvorfor jeg beholde dem enda.. Tingene mine som var på låva i Andebu har jeg ikke sett dem i et år. Det er alltid morsomt å se tingene mine igjen etter ikke ha tenke på dem i en lang stund.. Mangler harddisk enda.. Alt bilder er på harddisk.. Huff, det har jeg ikke sett på et år, og har mange viktig ting der. Jaja.. Jeg håper at jeg kommer til å finne dem etterhvert... Savner den så fælt.. Jeg håper at jeg har ikke mistet det for godt.. Alle bilder fra 2006 til 2011. Konfirmasjonbildet, konfirmasjonsleir, bilder av meg og venner i yngre dager.. Alt bilder. Nå kan jeg ikke sitter her og si hvor mye jeg savner harddisk min. Tilbake til saken nå.

Det blir mye arbeid foran meg på leiligheten min for å ordne alt. Sengen mangler fortsatt, ja..Jeg klager ikke, for at jeg fikk lov til å sove hos typen min i mange netter. Snart skal jeg sove bare på sofaen min i leiligheten min etter å ha ordne alarm i leiligheten (Brannalarm, døraklokka for døve.. Hjelpemiddel som blinker eller vibreasjon for å varsel..)  Gleder meg til å bli ferdig med alt. (Vel, vi blir egentlig aldri ferdig med å rydde, flytte, etc.. Fordi vi skal selvsagt flytte til egen huset, eller egen leilighet i en vakker dag,)

 

Hva gjøre jeg nå for tiden?

Jeg er fortsatt sykemeldt til 15 sept. Skal til lege i morgen for å ta blodprøver. Måler om jeg har for mye eller for lite medisin som jeg brukte side mai. Jeg håper at jeg er snart ferdig med medisin, og er lei av å tenke på om jeg har husket å ha tatt tablett eller ikke.. Blir godt å slippe og tenke på det i en dag. Resten av sykemeldt, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Tipper at jeg blir hjemme og slappe av. Skal jobbe med meg selv, slik blir jeg bedre etterhvert. Jeg var på legevakt i natt til lørdag, pga øyesmerte i en lang periode. Lege har undersøkt, og ingen er galt med øyene mine. Skal til fastlege for å få time hos øyelege for å undersøke om hvorfor jeg har vondt i øyene oftere enn før..  Håper at det ordne seg etterhvert. Er lei av å ha det vondt i øyene uten å gjøre noe med det. Nei, nå må jeg slutter å klage om smerte, og alt mulig her på bloggen.. Tilbake til saken.. Hva skulle jeg si? Jo, nå husker jeg. Hva gjøre jeg egentlig, når jeg er sykemeldt? Jo, er mest hjemme og spille på iPad og spiller World of Warcraft i noen ganger på pcen min for å legge tankene mine fra meg som jeg tenker ofte på.  Og rydde litt rundt også + skrive her på bloggen, selvsagt. Selv om jeg skrive ikke så ofte her på bloggen. Jeg skrive noe når jeg har lyst for å lufte tankene mine litt. Skal tenke på om hva jeg skal skrive om. Ikke bare om livet mitt. Hadde tenkt på å sette ut bilder som jeg har tatt bilder av, men eneste som jeg er bekrymret er at andre stjeler bilder min. Orker ikke å ordne passordbeskyttelse, og ville jo at alle kunne lese på bloggen min da.

 

- Iselin Jeanett -

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits