Ny header


 

 

Header og bloggen


Jeg har laget et ny header. Det er min første header, og det tok meg veldig lang tid til å bli ferdig med header som jeg er fornøyd med. Jeg valgte å lage rød hjertet med skrift på : "Livet etter vold"

Tenkte at det passer veldig fint på bloggen min som handler om livet mitt som jeg har opplevd. Håper at det høres ikke teit ut. Hva synes dere? 

Altså, bloggen handler ikke bare om vold, men livet mitt etter vold. Om hvordan jeg har det etter en lang periode med vold. Eller hva jeg gjøre med dagen min. Jeg kommer til å skrive om hvordan det går med saken min til politi. Jeg har gjennomført en samtale med politi, og jeg kommer ikke til å skrive om hva vi har snakket om eller noe her på bloggen. Fortell gjerne i face to face (Når dere kommer til å møte meg) 

 


Innkjøp:

Jeg har bestille noe fra Nelly.com. Det har kommet post før jeg dro til Ålesund for å besøke familien til kjæresten min. Jeg hadde tenkt å hente dem før jeg dro, men nei. Jeg utsetter veldig oftere i sist.. *Liker ikke* F.eks jeg utsetter hele tiden om jeg skal på butikken nå eller senere. Jeg har kun 1 time på meg til å handle mat på butikken før kjæresten min kommer hjem fra fotballtrening. Det er egentlig bedre å gjøre noen ferdig fort, enn å utsette hele tiden. Jeg er flink til å komme presis til helsekontor, arbeidsplassen, flyplass, etc.. Som jeg må betale. Butikken har mulighet i hver dager.. Tilbake til innkjøp. Jeg har endelig bestilt en jakke som jeg trenger. Har ikke en jakke som jeg kan bruke til høsten og vår. Har altfor mange vinterjakken. (Kanskje det er ikke rart side jeg er vinterbarn, ble født i februar)

Eller jo.. Jeg har en sport jakke, men det er for stygg å være ute i byen.. Passer fint når jeg skal på trening eller skal besøke bondegården, for at jeg bryr meg ikke om jakken min blir skitten eller ødelagt. Har det side 2006. (Min første + siste gang på døvemesterskap) Jeg er ikke flink å kjøpe noe som er mer fin å ha på meg når jeg skal ute, hehe.. Altså, jeg har aldri likt å gå på klærbutikken (Ja, jeg vet det at jeg er ei jente som burde elske å shoppe. Men dessverre det hater jeg! Kjæresten og mammaen min kan bekrefte det.. Hihi..)En ny innlegg kommer senere. Kanskje med bilder.

 

- Iselin Jeanett -

4 kommentarer

Helle

31.07.2012 kl.22:41

Tenkte du kunne legge ut av arrene dine? :)

Du er modig! stå på!

Torill

31.07.2012 kl.23:41

Kjære deg, Iselin (TORJEA <3)

Header som du har laget er kjempe fint! Det høres absolutt ikke teit ut, fordi du vil jo vise fram folka hva denne bloggen handler om.

Iselin Jeanett

03.08.2012 kl.22:10

Helle: Slike bilder sette jeg ikke ut på bloggen. Bilde min kan bli misbrukt av andre. Derfor, valgte jeg å la være og sette ut bilder av arrene mine :)

Annette

11.08.2015 kl.21:31

Det hva ganske fin blogg derre der 😀 stå på 😀

Skriv en ny kommentar

hits