Tankene mine

Kjære lesere!

 

Jeg kan ikke takke dere nok som støtte meg full <3 Akkurat nå har jeg slappe av så mye.. Tankene mine kom og går. Hva tenker jeg på?

Alt, egentlig. Men tenker mest fortiden min, om hva har skjedd i livet som jeg husket så godt. Det er ikke alt som jeg har skrevet her på bloggen. Det er egentlig mye mer, men orker ikke å skrive alt med en gang. Noen ganger er jeg lei av hukommelsen min, f.eks jeg husker en samtale som er unødvendig da jeg var yngre, og det har brent fast i hodet mitt. Det er egentlig ikke noe spesielt. Det handler bare ei jente som var forbanna på en gutt for at han hadde ødelagt forholdet hennes til den gutten som hun likte. I noen år senere, hadde jeg en samtale med henne som var forbanna på gutten. Nevnte det til henne, og hun sa selv at hun ikke husket det. Ja, jeg vet at jeg har merkelig hukommelsen som husker noen unødvendig hendelser fra fortiden. Det er godt å ha en god hukommelsen i noen ganger. Jeg kunne tatt noen på fersken om de hadde løy til meg om noe. Har tatt en på fersken at han har løy til meg. Altså, x'en min. I mange ganger, så lenger jeg kan husket. Han har løy om alt, egentlig..

Han har løy til meg at faren + søs 2 visste om forholdet i 4 år som jeg nevnte i første innlegg om verdens verste livshistorie min. Det er forferdlig å bli løy sånn.. Som jeg nevnte ofte. Det er bedre å bli såret av sannheten, enn å bli lykkelig over løgn. Jeg hater å bli lykkelig over løgn i 4 forbanna år, så fikk vite tilslutt. Hater det! Jeg kommer aldri til tilgi ham uansett om hva han har gjort mot meg. Aldri. Det er ikke eneste løgn som han hadde løy på lenger. Han har løy til meg også om ex-dame. Jeg har nylig snakket med "ex-dame" hans for noen dager side. Vi fikk snakket ut om hva har egentlig skjedd. Jeg har fortalt at x'en min hadde fortalt at de var sammen i kort periode under skoleårene, og alt. For et år side, fikk jeg vite av x'en min at "ex-dame" ville drepe meg og hater meg fullstendig og ville ha ham tilbake, osv... Jeg ble nokså overraske over det, og kunne ikke tro på sånn. X'en fikk meg til å hate henne så hardt, slik jeg ikke tålte synet av henne, men sa aldri noe til henne. Jeg følte at det er noe som ikke stemte, men lot være å grave ned for å få sannheten fram. Jeg følte at jeg måtte snakke om det til bestevenninna mi. Hun kjenner  "ex-dame" så særlig godt. Bestevenninna mi ble veldig overraske og fortalt at "ex-dame" er ikke sånn, om hun ikke liker den person, sier hun alltid rett til den person. Jeg ble satt ut og tenkte på om hvem snakker sant, og jeg tenkte at bestevenninna mi vil aldri løy noe til meg, men x'en min? .. Ble så forvirra, men lot være å ta opp med x'en min. 

Akkurat nå er jeg glad at jeg hadde snakke med "ex-dame" om det, og forsto at hun er ikke sånn. Hun ble veldig sjokkert da jeg fortalt det til henne om det, og hun nevnte at hun husket hendelser, da hun nektet at hun var ex hans, og vi hadde snakke alt til hverandre. Det var deilig å slippe hate-følelser som jeg har hatt lenger. Hvorfor løy x'en min? Han har fortalt til meg at han var redd å bli mobbet at han har aldri dame i livet sitt. Han har fortalt at han har hatt 2 dame i livet sitt, men det var ikke sant.. Jeg brukte egentlig ikke å avhør om hvem var ex hans eller hva de har gjort. Vi snakket om det for lenge side, da vi var nysgjerrige om hvem var gammel flammen. Jeg var ikke sjalu for at han har hatt dame i livet sitt, og synes at det var fint å vite at han har litt erfaring. Men nei.. Var veldig sjokkert at han klarte å sove i flere nettene uten å få dårlig samvittigheten.

Nåværende kjæreste min, har jeg ikke problem med, for at jeg vet at han har hatt mange dame i livet sitt og tenkte at det er hele naturlig og jeg har ingen grunn å være sjalu. Tenke bare at jeg er heldig som har en kjæreste er veldig snill og kjærlig. Ærlighet varer lengest <3

Jeg skrevet mye om hendelser på bloggen for å lettere hjertet mitt og dele historie min med andre. Men tusen takk at dere gidder å lese og dele det med andre som dere kjenner.

 

- Iselin Jeanett -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits