Random, Du er så feig..!



 

Jeg fikk kommanter fra en som kalles seg "Random" som har ikke oppgi navnet sitt. Den person skrevet i den 18 juli 2012, kl 20:01.

Det sto:

"Uff, stakkars deg veldig mye! men en måte er det ikke lurt at du fortelle om disse ting på bloggn for "PIP"s liv blir dårlig og kanskje mer! bedre at du fortelle til bestevenn din eller familie!

 

Random"

 

Jeg har endret og skrevet *PIP* istendenfor for ex's navnet. Fordi jeg har skrevet at navnet hans skal ikke nevnte her på bloggen, pga personvern. Oppfatte som den person har ikke forstått.. Det er unødvendighet å ha navnet hans her på bloggen min.

 

Heldigvis, jeg kunne kontrollere om hvilke kommanter er godkjent, slik jeg styret over bloggen (Null problem!) Tilegg, jeg kan se IP adresse og gidder ikke å bruke tiden for gå til politi for å spørre dem om de kunne finne hvem den person er. Jeg kaster ikke tiden min bort på å finne om hvem den person er. Det er unødvendig. Om noen skrive stygg og uhyggelig kommanter på bloggen kom til å bli anmeldes (Uansett, de må lære hvordan å oppføre seg på bloggen!) Synes at den person burde tenke litt før han/hun kommanter.

 

Om du var Random som kommanter: Jeg bryr meg ikke om hva er lurt og ikke lurt. Livshistorie min som handler om vold er ikke hemmelighet. Det har aldri vært hemmelighet. Jeg skrevet livshistorie min for å hjelpe andre jenter som oppleve akkurat som meg. Jeg bryr meg ikke om livet til x'en min blir dårlig, eller verre. Det er fordi at han fortjener det, uansett etter han har gjort alt mot meg. Tenk på deg selv. Hva om du var meg? Om du vil hjelpe andre som oppleve akkurat som deg. F.eks alvorlig skade etter fyllekjøring eller andre ting som du ikke ville at andre skal oppleve og hjelper andre for å hindre slik situasjonen. Bedre enn ingenting. Så hvorfor skal jeg vandret rundt og ønsker å hjelpe andre, men lot være? Nei, det har jeg ikke samvittighet til..! Derfor skrive jeg bloggen min livshistorie min med x'en som var grusomt mot meg. Tilegg, noen har pratet med meg og de sa at de har la merket på meg at det er noe ved meg som ikke stemmer. Skulle jeg la være? Nei, jeg lar ikke andre sitter igjen med tankene sine og dårlig samvittighet, om de kunne spørre meg om hvordan går det egentlig med meg eller tilbakemelding om de har merket at det er noe ved av meg.

 

 

- Iselin Jeanett -


3 kommentarer

19.07.2012 kl.23:04

iselin du skal ikke bry dæ om hva andre synes du skulle gjøre. d viser seg at dem ikke forstår.mamma er stolt av deg.skulle ønske at alle som mishandler kvinner skulle få navnet sitt skrevet ned som eks på hvem kvinner skal unngå.d ble skrevet at xen din blir å få d værre etter d du har skrevet, ja d skulle æ virkelig ønsket.han skulle ha lidd like mye som du har gjort.

andrea

02.08.2012 kl.14:55

hei iselin jeanett!

jeg synes du er kjempetøff som har klart å gå gjennom dette! jeg ville aldri klart det! du har blitt et forbilde for meg og jeg er glad for at du deler historien din og hjelper andre! :)

ikke vondt ment i det hele tatt, men jeg håper at jeg ikke får en kjæreste om x'en din. jeg håper du finner roen i livet og blir lykkelig! :D ønsker deg alt godt videre!!

hilsen andrea :D

Iselin Jeanett

03.08.2012 kl.22:09

andrea: Det var godt å høre at jeg har blitt et forbilde for deg. Jeg vil alltid å hjelpe andre kvinner/jenter i slike situasjonen. Jeg vet at det er meget vanskelig å bryte forholdet, men jeg klarte å bryte forholdet, og de klarer det sikker =) Med hjelp av psykologen eller Røde Kors. De har taushetsplikt og hjelpe jenter uansett og de kommer til å bli trygg :)

- Iselin Jeanett -

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits