Hvorfor har jeg en ny blogg?

Hvorfor?


Det skal jeg fortelle deg om i neste innlegg. Men jeg kan si at jeg har aldri nevnte x'en min på gamle bloggen min (En lang historie, men dere får historie i neste innlegg)

Forresten, jeg kommer aldri til å nevne hans her på bloggen uansett. Det er fordi at han ikke fortjener å ha navnet her for min egen mening!

Om noen nevnte navnet til x'en på kommanter, kommer jeg til å slette kommanter deres. (Det mener jeg seriøst og har en svært god grunn, ok?) 

 

ADVARSEL: Dere som har kontakt med/kjenner x'en eller vet hvem han er.

  • Det er unødvendig å vise bloggen min til X'en
  • Jeg anmelder dere ikke for at dere har viser bloggen min til han. 
  • Han trenger ikke å vite alt om livet mitt uansett, og det er unødvendig å fortelle ham om meg at hva jeg har skrevet på bloggen. 
  • Og, jeg bryr meg IKKE om dere kommanter negative om det. Det er MIN BLOGG, MITT LIV.. Jeg gjøre hva jeg vil, dermed besta! (Jeg er ikke sint, men jeg advarer)
  • Jeg har ikke gjøre noe med livet hans, og jeg bryr meg ikke om ham.

Jeg skrevet "Advarsel" for å gjøre dere oppmerksomhet, og jeg vil at dere skal begynne å tenke først før dere kommanter. (Jeg mener ikke å true, hvis dere tror det)

 

 

.:Iselin Jeanett:.

 

Én kommentar

15.07.2012 kl.17:11

til min kjære datter. ville bare si at jeg sitter her og tenker mye tilbake til ungdommen min og tiden som er gått. alt som har vært kommer fort tilbake når æ leser innlegget ditt. har ikke opplevd akkurat d samme som dæ nei men andre ting som har skjedd i den tiden. du skal huske på d min kjære datter æ e utrolig stolt av deg. og elsker deg over alt på denne jord. tusen takk for at du står fram med din historie den vil hjelpe andre som er i samme situasjonen som du var i. kjærlig hilsen mammaen din.

Skriv en ny kommentar

Iselin Jeanett

Iselin Jeanett

21, Trondheim

Hvis det er ønskelig å ta kontakt med meg. Ang informasjon om vold, eller det er noe som jeg kan hjelpe deg med. Eller spørsmål som du lurer på. Nilesibb@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits